Ervaringen

Matthijs, je bent een topper! Alhoewel ik al van binnen wist welke kant ik op wilde (zoals bleek in mijn levensverhaal voor de toekomst), was het superfijn om dat bevestigd te hebben. En de opmerking “ik deed dat allemaal zelf”, nee Matthijs. We deden het samen! Jij gaf mij sturing en hielp mij mezelf beter te leren kennen. Ook toen ik met 14(!) kernkwaliteiten op de proppen kwam.
Daarnaast is jouw flexibiliteit aan te prijzen. Niet alleen het vertrouwen rondom de betalingen, maar ook jou interesse om van fysieke afspraken een hybride oplossing te maken. Ook al was dat nog enigszins onwennig, doordat jij gebruik maakte van het Teams account van jouw zoon.
Het is raar dat het traject nu ten einde loopt, want het was een leuk en enorm leerzaam traject!
Ik heb mijzelf leren kennen en vooral geleerd niet wat ik wil doen, maar waarom ik mijn doelen wil behalen.

Sanjay Gopisingh

Den Bosch

Heel blij met de coaching.
Concreet nog wel wat lastig uit te voeren maar ik ben ermee bezig!

Sandra

Ik heb het hele traject als verhelderend ervaren. Soms is het moeilijk te zien waar je tegen aanloopt, een frisse blik geeft daar vaak een nieuwe visie op, en ik had het geluk bij jou terecht te komen. Ik heb al onze gesprekken altijd zeer fijn gevonden, ook al waren sommige onderwerpen voor mij zwaar, je liet me altijd in mijn waarde. De tips die je me hebt gegeven zijn fijn om mee te werken. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar dankzij onze gesprekken ben ik zekerder van mijn zaak.

Lisanne

Zaanstad

Ik heb de online cursus ‘Talentgericht werken’ gevolgd, wat een geweldige cursus is het! De cursus heeft me niet alleen geholpen om duidelijk te definiëren wat ik wil en waarom ik dat wil, maar ook het zelfvertrouwen gegeven om vanuit mijn talenten de wereld een stukje mooier te maken. Om in te zien dat ik de juiste persoon ben om dat te doen. Hier liep ik tegenaan. Ik heb altijd moeite gehad om mijn eigen talenten en kwaliteiten te benoemen en met 1 van de video’s is het me direct gelukt om m’n eigen talenten te ontdekken.
Ook super fijn dat de video’s kort en helder zijn. Geen urenlang gelul, maar direct to the point (hou ik van :)). Matthijs legt alles heel duidelijk uit en je krijgt echt diepe inzichten door de oefeningen die hij geeft in de video’s. Echt een top cursus! Thanks Matthijs!

Naouel

online cursus 'Talentgericht Werken'

Ik heb mee gedaan aan het Live Webinar en heb daar toch wel wat interessante punten uit kunnen halen. Het gesprek verliep vlot en is zeker weer een inspiratie in mijn zoektocht naar nieuw werk.

Ellen

Live Webinar

Ik vond het een aangenaam en verhelderend traject, waarbij je echt goede observaties maakte, en ook op directe wijze confronteerde met minder leuke kanten/eigenschappen, dit vond ik erg duidelijk en een prettige manier van werken.
Je bent erg informeel, wat ik zelf erg prettig vind, maar wat misschien een beetje afbreuk kan doen aan het professionele beeld.
Wat ik heel prettig vond was het flexibel omgaan met de opdrachten, prima om ze thuis te maken, prima om tijdens de afspraken te werken met wat er was, ook als dat niet gemaakte opdrachten waren.
Heb het traject als waardevol en verrijkend ervaren. Zeker een aanjager om meer op basis van gevoel verder te kijken naar wat er allemaal nog meer te doen is in het enorme ‘werkveld’ om ons heen.

Marjanka

Ik ben je erg dankbaar voor alle inzichten en adviezen die je mij hebt willen geven. De inzichten in mijzelf, welke zowel in privé sfeer alsook in mijn loopbaan toepasbaar blijken, hebben mij laten zien welke (belemmerende) overtuigingen ik zelf had, welke dan weer ene negatieve uitwerking hadden op mijn zelfbeeld en mijn loopbaan. Ik heb nu meer kennis over mijn kunnen en mijn wensen en heb meer zelfvertrouwen. De baan in loondienst is er gekomen, en de wens om een eigen zaak op te richten is niet langer alleen een wens, maar ik ben ook daadwerkelijk gestart.

Luna

Zaanstad

Ik heb geen kritiek gegeven omdat ik oprecht zeer verrast en onder de indruk ben van het traject wat ik bij je heb gevolgd. Ik vraag me echt af of iemand anders dit bij mij had kunnen bereiken en ik ben je dan ook dankbaar!
Het is duidelijk dat jij je roeping hebt gevonden, ik vind je een waanzinnige coach.

Marlous

Wormerveer

4/5 sterren
Dank je wel!

Merel

Amsterdam

Ik heb ons gesprek als heel positief ervaren. Het is fijn om met iemand te sparren over dingen waar ik zelf vast loop. Matthijs gaf me handvatten, waardoor ik anders tegen dingen aan ben gaan kijken. Zeker een aanrader, en door Matthijs’ enthousiasme en manier van coachen voelde ik me snel op mijn gemak.
Bedankt voor deze ervaring!

Charlotte

Wormerveer

Ga door zoals je het doet Matthijs! Ik vind het een bijzonder goede ervaring. Je bent iemand die zich persoonlijk én professioneel opstelt. Daarmee heb ik altijd een gevoel gehad om me in alle veiligheid te kunnen uitten.
Met een nuchtere aanpak weet de juiste vragen te stellen, vraagt door waar nodig en respecteert het gegeven antwoord. In de eerste sessies worden veel persoonlijke eigenschappen bloot gelegd. Aan de hand van de opdrachten laat je mensen nadenken over wat ze ‘willen’. Hiermee laat je ze loskomen van restricties en beperkingen die we ons soms zelf opleggen, wat heerlijk opluchtend en verhelderend is.

Job

Amsterdam

Ik kan niets anders dan lof uiten over dit gehele traject, zoveel is wel duidelijk. Ik was zeer gemotiveerd en met open mind hier aan begonnen en wilde alles doen wat er gedaan ‘moest’ worden. Dat het vervolgens een voor mij extreem drukke periode is geweest de afgelopen maanden gaf mij het gevoel mij te moeten verantwoorden, sommige zaken had ik ook moeite mee dat voor mezelf concreet te maken. Echter is er nooit druk gevoeld, ook niet op de momenten dat ik mezelf nog terughield op wat voor manier dan ook. Dit had niet zozeer met Matthijs te maken, dat kwam vanuit mezelf. En heb dan ook nu dat gevoel niet meer.
Ik kan hier een heel lang verhaal over opschrijven wat er allemaal is gebeurt en wat dit traject en ook met name Matthijs zelf daar aan heeft bijgedragen. Waar het uiteindelijk op neerkomt ben ik blij dat ik deze kans gegrepen heb en ben dankbaar dat Matthijs mij deze kans heeft gegeven.

Berry

Amsterdam

Matthijs, ik wil je nogmaals bedanken voor je begeleiding. Het helpt me nog steeds iedere dag! Ik besef vooral dat ik op moet passen dat ik niet afdwaal en naar mezelf luister en niet naar anderen. Dat is soms nog steeds moeilijk. Jouw coaching heeft mij echt enorm geholpen om aan mezelf te blijven denken en mijn passie te blijven volgen.

Emmy

Amsterdam

Ik heb net een traject met Matthijs afgesloten. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het woord traject dekt eigenlijk de dekking niet. Het is namelijk heel informeel. Niets moet, alles mag. Hij neemt je namelijk mee op een reis, door middel van denk en doe oefeningen. Heel leuk om te doen. En de koffie staat altijd klaar 😉 Hij is ook altijd via email bereikbaar. Ik heb door Matthijs bepaalde patronen te herkennen, erkennen maar ook om er na te handelen. En het mooiste van allemaal ik heb de volgende stap in mijn carrière gemaakt 😉

Niels

Amsterdam

Ik vond je zeer professioneel en je gaf me de ruimte om dieper op blokkades in te gaan (soms voor mij dus iets te veel). Ik heb een aantal handvatten meegekregen die ik nu kan gebruiken in het dagelijks leven. Ik heb meer kennis over mezelf en ik heb het gevoel dat ik meer rust heb. Ik ben er achter dat ik graag evenementen wil organiseren en belevenissen voor mensen. Dus ik ben heel enthousiast om daar bij dit bedrijf meer ervaring in op te doen. Onze coaching sessies hebben mij onwijs geholpen mijzelf beter te leren kennen, zelfverzekerd te zijn en rust te vinden, nogmaals super bedankt.

Suzy

Amsterdam