Coaching

Voor de volgende stap!

Ervaringen

Hoe anderen je voor gingen

Adviesgesprek

30 min. GRATIS bellen

Blogs

Om te inspireren!

Online Cursussen

Do it yourself!

Live Webinars

Stel live je loopbaanvragen.

E-Books

Gratis verdieping

De Loopbaanexperts

Hét online platform!

Ieder mens op aarde wil graag van betekenis zijn. Dat we werk doen dat impact heeft op onze wereld. Graag willen we ons steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Ieder op z'n eigen manier. Met onze unieke talenten en karaktereigenschappen.

Maar wat nou als je dat allemaal even niet meer weet?

Dan is dit een mooi moment om aan loopbaancoaching te denken. Als loopbaancoach begeleid ik je tijdens de zoektocht naar wie je echt bent, wat jouw unieke talenten zijn en welk probleem jij in de wereld zou willen oplossen.

Coachen kan op veel verschillende manieren worden aangeboden. Zo kan het zijn dat je graag een loopbaantraject wil volgen om zo volgens een bewezen formule jouw droombaan te vinden, of dat je juist zelf een traject wil samenstellen op een manier die bij jouw wensen aansluit.

De site geeft je de mogelijkheid om onderzoek te doen naar wat loopbaancoaching voor jou en jouw carrière kan betekenen. Van blogs tot e-books en online cursussen. Niets staat je in de weg om de eerste stap te zetten om een toekomst voor jezelf te bouwen die echt bij jou past.

Plan gerust een kennismakingsgesprek in of vraag om een adviesgesprek van dertig minuten. Beide zijn kosteloos en je ontvangt een op maat gemaakt advies.

De wereld heeft jouw talenten nodig... #juistnu

Warme groet,

Hoge klantwaardering

Lees de ervaringen van cliënten

Gecertificeerd loopbaancoach

Aangesloten bij een branche organisatie

Erkende opleiding

Officieel diploma

Volg Creating Smiles op social media