Iedere maand schrijf ik een blog over een onderwerp dat mijn aandacht trekt als loopbaancoach. Dit kunnen uiteraard arbeidsgerelateerde onderwerpen zijn, maar ook onderwerpen over psychologie en gedrag. Als coach word je getraind om zo objectief mogelijk te zijn.  Als loopbaancoach kijk ik, als onafhankelijke toeschouwer, naar de gebeurtenissen om ons heen. En daar geef ik dan mijn ongezouten visie op. Ter inspiratie. Dat dan weer wel.

Zodra je op een blogtekst klikt zal je webbrowser een nieuw venster openen met daarin de blog. Hiervoor heb je wel Acrobat Reader nodig. Heb je die niet, download deze dan gratis van de site van Adobe.

De blog wordt hier, en op andere online kanalen, geplaatst nadat de leden van de nieuwsbrief 'm hebben ontvangen. Wil je als eerste de blog lezen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief  en ontvang daarbij gelijk het eerste deel van mijn e-book 'Het Wordt Eens Tijd! - in 5 stappen werken vanuit je talent' in je mailbox. 

Ook schrijf ik artikelen voor externe websites. Klik op de onderstaande iconen om op mijn profielpagina te komen, daar kan je dan alle artikelen terugvinden die ik geschreven heb.

De wereld door de ogen van een loopbaancoach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *