Het principe van No Cure, No Pay betekent dat je pas betaalt voor het traject als er ook een (passende) baan is gevonden. Is dit niet gelukt, dan betaal je me niets. Op deze manier wil ik loopbaancoaching toegankelijk maken voor mensen die erg graag verandering willen in hun (beroeps)leven, maar niet de financiële middelen hebben om een loopbaancoach in de arm te nemen.

Waarom bied ik dit aan?

Vreemd is het, dat juist diegene die loopbaancoaching misschien wel het beste kunnen gebruiken nou net de financiële middelen missen om een loopbaancoach in de arm te nemen. Gevoelsmatig klopte dit niet voor mij. Ik ben namelijk loopbaancoach geworden om, hoe idealistisch het ook moge klinken, de wereld een betere plek te maken. Juist doordat we kunnen werken in een vakgebied waar echt ons hart ligt zorgen we niet alleen voor (meer) financiële stabiliteit, we zijn simpelweg ook gelukkiger. En geluk is heel erg besmettelijk. En zo wil ik de wereld een betere plek maken, 'one step at the time'. Wil je meer lezen over mijn visie en werkwijze, klik dan hier.

Wat valt er precies onder No Cure, No Pay?

In eerste instantie bied ik het standaard traject aan. Dit is een loopbaantraject dat is ontworpen om in zeven sessies (incl. kennismaking) jouw droombaan te vinden. We gaan (her)ontdekken wie je bent, waar je voor staat, wat je talenten zijn en welke stappen je moet gaan ondernemen om dit in de praktijk toe te gaan passen. Misschien dat je er voor kiest om in een totaal andere branche te gaan werken dan wat je gewend bent of waar je voor opgeleid bent, of wil je een eigen onderneming gaan starten. De aanvullende diensten kunnen worden afgenomen (arbeidsmarktbenadering en een eindrapportage) en zullen extra worden gefactureerd als dit traject gezorgd heeft voor de verandering waar je naar opzoek bent. Hetzelfde geldt voor aanvullende consulten tijdens het traject.

Eventueel zijn andere diensten ook mogelijk, zoals een Reality Check (los consult). Ook hierbij gelden dezelfde spelregels. Je betaalt pas als je resultaat hebt.
Wil je een overzicht zien van alle diensten die ik voor particulieren aanbied, klik dan hier.

Wanneer kom je in aanmerking voor een No Cure, No Pay traject?

Als je echt kan aantonen dat je :

  • super gemotiveerd bent om je (beroeps)leven  te willen veranderen;
  • niet over de financiële  middelen beschikt om €500 te betalen voor een traject;
  • je de intentie hebt om jezelf te confronteren om jezelf beter te maken;

De verdere details bespreken we tijdens het intakegesprek. Zie ik je binnenkort?