los consult

Het kan heerlijk zijn om je verhaal te doen bij een professional, ook om gewoon samen eens de balans op te maken. Hoe komt het dat alles zo goed gaat? Hoe kan je dat vasthouden voor de toekomst? Zitten er veranderingen aan te komen? Heb je uitstekend contact met je collega's maar is er één collega die het bloed onder je nagels vandaan haalt? Je carrière gaat geweldig maar je voelt je schuldig richting je kinderen omdat je zoveel aan het werk bent? Misschien heb je een stok achter de deur nodig om bepaalde doelen te realiseren? Het is goed om even op de pauzeknop van je leven te drukken om samen met mij de balans op te maken.

We spreken zo vaak af als dat jij wilt, bijvoorbeeld eens per kwartaal of half jaar. Er zijn geen opdrachten die je hoeft te maken, tenzij we samen denken dat 't je kan helpen. Het is alsof je een gesprek hebt met een goede vriend, alleen dan met een professionele coach. Een APK voor de ziel.

Waarom zou je gebruik maken van de Reality Check?

  • 100% objectieve aandacht voor jou en jouw verhaal.
  • Een professional die met je meedenkt vanuit jouw belang.
  • Een frisse blik op je functioneren.
  • Weer geïnspireerd terug naar huis gaan om je doelen te verwezenlijken!

De Reality Check kan ook goed dienen als nazorgtraject voor cliënten die een loopbaantraject bij me hebben gevolgd.

Kosten voor de Reality Check zijn €75 per consult. Wil je kennismaken met de Reality Check, dan is het eerste consult voor de helft van de prijs (€37,50). Dit geldt niet voor cliënten die bij mij al een loopbaantraject hebben gehad.