'Talentgericht Werken!'

Misschien dat je aanvoelt dat het anders moet. Dat er iets moet veranderen. Er zit meer in je dan dat je kan laten zien. Je wilt iets betekenen voor de wereld en een impact maken. Maar hoe? En waar te beginnen?

Uiteraard kan je op zo'n moment ervoor kiezen om een loopbaantraject bij me te volgen of een andere dienst. Maar stel nou dat je het liever zelfstandig doet? Dat je flexibel wil zijn. Dat je zelf je momenten wil bepalen. Dan is er nu een online cursus voor jou beschikbaar! Nu kan je zelf bepalen wanneer en in welk tempo jij gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die ...

  • ... voelen dat ze meer in huis hebben dan dat ze nu op het werk kunnen laten zien;
  • ... graag willen gaan werken vanuit hun talent;
  • ... een probleem willen oplossen dat hun aan het hart gaat;
  • ... zelfstandig aan de slag willen gaan met zichzelf

De cursus bestaat uit 21 lessen die allen voorzien zijn van een instructie video. Stap voor stap neem ik je mee op je persoonlijke ontdekkingsreis. Natuurlijk gebruik ik hierbij de methoden die ik geleerd heb bij mijn opleiding als loopbaancoach, maar daarnaast gebruik ik ook de ervaringen uit de praktijk en informatie die ik daarnaast vergaard heb. Als leidraad gebruik ik de 'Gouden Cirkel' van Simon Sinek.

Lees hier de review van drs. Naouel Mahdioui - psycholoog en eigenaar van She Inspires.

Ik heb de online cursus 'Talentgericht werken' gevolgd, wat een geweldige cursus is het! De cursus heeft me niet alleen geholpen om duidelijk te definiëren wat ik wil en waarom ik dat wil, maar ook het zelfvertrouwen gegeven om vanuit mijn talenten de wereld een stukje mooier te maken. Om in te zien dat ik de juiste persoon ben om dat te doen. Hier liep ik tegenaan. Ik heb altijd moeite gehad om mijn eigen talenten en kwaliteiten te benoemen en met 1 van de video's is het me direct gelukt om m'n eigen talenten te ontdekken.

Ook super fijn dat de video's kort en helder zijn. Geen urenlang gelul, maar direct to the point (hou ik van :)). Matthijs legt alles heel duidelijk uit en je krijgt echt diepe inzichten door de oefeningen die hij geeft in de video's. Echt een top cursus! Thanks Matthijs!

Introductievideo elearning 'Talentgericht Werken!'

Iets met een online cursus... (bloopers)