Scriptium

Scriptiebureau Scriptium verzorgt persoonlijke en praktische scriptie- en studiebegeleiding voor alle studenten die met de handen in het haar zitten wat betreft hun opleiding of scriptie. Spreek af met een professionele scriptiespecialist die jou gaat helpen je onderzoek weer op de rit te krijgen. Schrijf samen een resultatensectie of spreek grondig een onderzoeksvoorstel door. Bovendien kun je bij Scriptium voltooid werk laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Zorg dat je er niet alleen voor staat en vraag om hulp!

Jobsora

Jobsora - de website, waarvan het belangrijkste en enige doel is om te helpen bij het vinden van een goede baan. Op Jobsora vindt je relevante vacatures in het hele land. Elke dag krijgen we nieuwe vacatures van meer dan 250 vacaturesites en directe werkgevers in Nederland.

Bij het maken van Jobsora hebben we geprobeerd de site zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk te maken. U hoeft alleen maar een aanvraag te doen en de locatie aan te geven waar u werk zoekt. U kunt de aanvraag wijzigen of het filter gebruiken om de meest nauwkeurige resultaten te krijgen, indien nodig. Om snel op de hoogte te zijn van nieuwe vacatures, hoeft u zich alleen te abonneren op de nieuwsbrief over nieuwe vacatures. Wij waarderen uw tijd, dus u ontvangt niet meer dan 1 brief per dag met informatie over alle verzoeken waarop u zich heeft aangemeld. De frequentie van het ontvangen van brieven kan op elk moment worden gewijzigd in "E-mail Instellingen".

Elke dag werkt het projectteam om het zoeken naar een baan eenvoudiger en handiger te maken. We analyseren voortdurend de aantrekkingskracht van onze gebruikers en partners en verbeteren onze service met nieuwe functies. Als u ons wilt helpen om Jobsora nog beter te maken of als je een fout op de site vindt, schrijf ons dan erover.